Sydsvenskan om Smitning

0 Comments

Så snabbt en liten spelperiod kan gå! Den här gången gjorde vi en lite kortare föreställning, spelade den fem gånger, och vips var det över. Vi vill tacka en helt underbar publik för att ni kom och såg Smitning. Vi vill också tacka för alla värmande ord, alla skratt och reaktioner.

Det är med stort vemod vi säger adjö till Bastionen för den här gången, och för er som missade och undrar vad detta egentligen var för berättelse hänvisar vi med glädje till Sydsvenskans recension av föreställningen! Skribenten Veronika Gustafson beskriver upplevelsen som en “korsning mellan Disney och Tarantino med precisionen hos en Ikea-manual, präglad av såväl Monty Pythons gränslösa gyckel som Stephen Sondheims ettriga sensibilitet och med ett finger lika retsamt som inkännande riktat mot den förvirrade människan.” Ni hittar recensionen i sin helhet här!

På återseende!

Ur Smitning - en samhällskritisk musikal. Rasmus Richter, Isabelle Koenen, Isabelle Nordehammar och Cornelia Moe.
Dramatisk scen ur Smitning – en samhällskritisk musikal. I bakgrunden syns den vilsna grekiska kören (Rasmus Richter & Isabelle Koenen) och i förgrunden den hämndlystna Zelda (Isabelle Nordehammar) samt den flyende Lucia (Cornelia Moe).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *