Programblad och jättefin recension i Fria Tidningar

0 Comments

Det är tisdag kväll och vi gör oss redo för ännu en serie föreställningar! Onsdag-lördag 12-15 december spelas Dödens körkarl varje kväll kl 19. Än så länge finns biljetter till alla föreställningar, men det börjar se skralt ut till fredags- och lördagsföreställningarna! Biljetter hittar du HÄR.

Missa förresten inte vårt fina DIGITALA PROGRAMBLAD som skapats av Vera Lindman efter Emilie Aspenströms affischdesign. Perfekt att kolla in inför föreställningen, mellan akterna, eller varför inte när som helst? 

Vi är också otroligt glada över att ta emot en jättefin recension av musikalen i Fria Tidningen. Den är skriven av Veronika Gustafson, och finns att läsa HÄR.

Recensenten förärar oss en lång artikel och gör flera skarpa iakttagelser. Det är oerhört tacksamt när någon ur pressen engagerar sig så i vår tolkning av berättelsen, och särskilt trevligt när omdömet är så pass positivt! Särskilt glädjande är när rollinnehavarnas prestationer lyfts fram. Cornelia Jägbring hyllas med rätta för sin protagonistroll som Dina Holm, och även Ola Heinpalu (Körkarlen) och Isabelle Nordehammar (Edit) beröms för sina tolkningar.

Detta ger hela produktionen positiv energi inför de kommande föreställningarna. Det är så en önskar att det vore onsdagkväll redan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *